Om klinikken

I Klinikken vil du altid  møde velforberedte og imødekommende fysioterapeuter, der tilstræber et højt fagligt niveau. Vi prioriterer en rolig og nærværende atmosfære.

Uddannelsesklinik

I klinikken har vi indgået en aftale med Fysioterapeutuddannelsen på University College Syddanmark. Dette indebærer, at du kan møde fysioterapeutstuderende i klinikken.

Vi har fysioteapeutstuderende fra deres første praktik på uddannelsen, hvor de studerende følger os i vores dagligdag, til deres sidste praktik, hvor de studerede arbejder, som var de færdiguddannede fysioterapeuter.

Klinisk underviser
Som uddannelsesklinik har vi en klinisk underviser. Den kliniske underviser er ansvarlig for at guide og vejlede de studerende i deres daglige omgang med patienterne.

Det betyder, at de studerende konstant evalueres i deres arbejde før, under og efter behandlingsseancerne.

Kan du få noget ud af at være med?

Du kan blive en del af et uddannelsesforløb. Når der er  fysioterapeutstuderende i klinikken, kan vi tilbyde dig et afmålt, intensivt behandlingsforløb.

Som regel er et sådant behandlingsforløb til glæde både for dig og for den studerende: Den studerende får lov til at varetage et reelt problem, og du får en grundig undersøgelse og behandling samt guides intensivt i din træning.

Bestil en tid til behandling

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille tid til behandling, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar ved telefonen dagligt mellem 9.00-15.00, og du har også mulighed for at sende os en mail.