Om klinikken

I Klinikken vil du altid  møde velforberedte og imødekommende fysioterapeuter, der tilstræber et højt fagligt niveau. Vi prioriterer en rolig og nærværende atmosfære.

Akkreditering

Vi har haft besøg af IKAS 24. juni 2021.

IKAS planlægger og udvikler den danske kvalitetsmodel, DDKM. DDKM er et nationalt og tværgående kvalitetsudviklingssystem for sundhedsvæsenet, som bygger på den metode, der hedder akkreditering.  

Klinikken vurderes dels ved indsendelse af dokumentation, dels af et survey-team, der inspicerer klinikken og interviewer Fysioterapeuterne.

 

 

Den sammenfattende konklusion for klinikken er:

“Det er en klinik med fire Fysioterapeuter, herunder to ejere. Klinikken er beliggende i meget flotte og velindrettede lokaler. Klinikken har arbejdet fokuseret og målrettet med DDKM, og surveyteametet har en oplevelse af, at klinikken har et naturligt fokus på høj faglighed, systematisk kvalitetsudvikling og patientsikkerhed. Der er udarbejdet gode og anvendelige dokumenter, som afspejler klinikkens daglige praksis. Surveyet er gennemført med særdeles flot resultat, hvor alle relevante indikatorer er vurderet helt opfyldt”.  

 

Uddannelsesklinik

Vi fungerer som uddannelsesklinik.

Det indebærer, at du kan møde Fysioterapeutstuderende i Klinikken.

Vi har Fysioterapeutstudernede fra deres første praktik på uddannelsen, hvor de følger os, til deres sidste praktik, hvor de studerende arbejder, som var de færdiguddannede Fysioterapeuter.

Når der er  fysioterapeutstuderende i klinikken, kan vi tilbyde dig et afmålt, intensivt behandlingsforløb.

Et sådant behandlingsforløb er til glæde både for dig og for den studerende: Den studerende får lov til at varetage et reelt problem, og du får en grundig undersøgelse og behandling samt guides intensivt i din træning.

Bestil en tid til behandling

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille tid til behandling, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar ved telefonen dagligt mellem 9.00-15.00, og du har også mulighed for at sende os en mail.